THE KOKON POD - STRESİ AZALTAN AKILLI SALINCAK


Koku, işitme, dokunma gibi duyulara hitap edecek şekilde tasarlanan bu ürünün, solunumu yavaşlattığı, müzik ve titreşimle sakinleşmeyi sağladığı ve stresi 7 dakikada azalttığı  iddia ediliyor. Hem iş yerleri, hem de evde kullanabileceğiniz bu görünümü pek iç açıcı olmayan teknolojik salıncakla ilgili daha detaylı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

K: https://thekokon.com





Önümüzdeki dönemde, insanların kendilerini iyi hissetmeleri alanına, İngilizce wellbeing diye adlandırılan sektöre önemli bir yatırım yapılacağını düşünüyorum. Eskisi gibi toprakla haşır neşir değiliz. İnsan nüfusu artmış olabilir. Bazılarımız çevresi veya işi nedeniyle, pek çok kişiyle bir arada da olabilir. Ancak çoğumuzun insanlarla yakın ilişkiler içinde olduğu da söylenemez. Dolayısıyla hayatlarımız hızlanırken; rahatlamak için içini dökmek de, doğada rahat bir nefes almak da, gündelik yaşamımızın bir parçası olmaktan uzaklaşıyor yavaş yavaş. Ve bunların doğal sonucu olarak da stres artıyor. Sorun olur da, çözüm sunulmaz mı? Sunulmasa ticaret gelişir mi? Elbette bu soruna da çözüm aranıyor ve satın alabileceğimiz yeni ürünler çıkıyor.

THE KOKON POD - STRESİ AZALTAN AKILLI SALINCAK THE KOKON POD - STRESİ AZALTAN AKILLI SALINCAK Reviewed by Arzu Pınar on 11/11/2017 Rating: 5

Hiç yorum yok